Lekker utstillingslenke til Lykke og Bolt fra Emoticon

Custom–made Emoticon Kangaroo leather show lead for our sweetheart Lykke. Sky blue & pewter leather with blue & silver beads. Has a 60kg / 130lbs core.

Det kjøper nesten aldri smykker / bling til meg selv. Men det hender rett som det er jeg går litt bananas når gjelder utstyr til hundene. I morgen reiser vi avgårde til Mosjøen for og delta på Herringen Trail - vårt første løp / prøve for polar trekkhunder - nordisk stil. I disse dager går jeg også tripper og gleder meg til oppstart av utstillingssesongen. I mars reiser vi sørover til Kristiansand på NKK utstillingen med Lykke og Bolt. Dette blir Lykke sitt første show. 

Jeg trengte sårt til nye utstillingslenker. Jeg bruker lenker som er 100-120 cm lange og snakes som er 55 cm - tykkelse M til våre Siberians.

Jeg har tidligere bestilt utstillingskobbel fra Xtravagant Show Leads i Tromsø og er kjempefornøyd med disse. Men der var det travelt opp denne gang - så da måtte jeg se meg om etter en annen leverandør.

Disse utstillingslenkene til Lykke og Bolt er laget på bestilling hos Emoticon i Sverige: Koppelet (120 cm) med et lite "øye" øverst til og legge rundt tommelen er festet direkte i kjeden (snake: sølvfaget, 4 mm, 51 og 56 cm langt). Jeg er kjempefornøyd og syns de ble rålekre. Turkis og blått til Lykke - perfekt match til hennes vakre øyne. Og brun maskulin lenke til flotte Bolt.Comments