Troms Quest 2018Lørdag denne helga dro Gabi og ungene på impulstur til indre Troms for å delta i snørekjøreløpet (5 km) til Øverbygd Hundeklubb i løypene til TromsQuest. Heldige Chena og Noor var med. Og selvagt Jon Snow. Her er en liten smakebit fra løpet. 


Bildet over viser vår AD Chena av Viddashusky som deltok i snørekjøreløp i sporene til TromsQuest sammen med Tom denne helga. Truls Iversen tok dette blinkskuddet av de to rakettene sammen.


Tusen takk til Truls og Gabi som har latt meg få gjengi noen av de flotte bildene fra løpet her på bloggen! Og takk til Rita W Kramvig og Øverbygd Hundeklubb for flott arrangement.


Tom og Chena ble også avbildet i bladet Hundekjøring - se artikkel om TromsQuest her.
Chena og Tom i farta. Foto: Truls Iversen.

Snykovet's Jon Snow og Valerie. Foto: Truls Iversen.

Og her er Snykovet's Bella til venstre i led sammen med Jonny Mikalsen / Kennel Ispoten.Chena gikk som ei kule sammen med Tom. Foto: Gabi Wagner.

Snykovet´s Jon Snow med Valerie. Foto: Gabi Wagner.Lille rare Noor sammen med en veldig tålmodig og flink Lilou. Noor er så heldig å få være på drømmeferie på Balsnes akkurat nå - der hun storkoser seg sammen med Jon Snow med familie - og får være med på masse gøy. Foto: Gabi Wagner.

Comments