Sommeren 2012

Fire av valpene til Shasa, nå tre uker gamle. Foto: Kennel Ulveblikk


I vår besøkte vi Renathe og Marius Moholdt / Kennel Ulveblikk på Lian i Trondheim, og den 12. juli kom gladnyheten fra Kennel Ulveblikk som jeg hadde gått og trippet og ventet på: Shasa fikk 8 flotte, store valper, 2 hanner og 6 tisper. I september reiser Rune nedover for og hente hjem en av tispevalpene fra dette kullet. Hun skal hete Hawk Eye SMILLA av Ulveblikk.

SMILLA kommer fra gode løpslinjer og begge foreldrene har gjennomført en rekke langdistanseløp, blant annet den lengste distansen av Finnmarksløpet:

SHASA er 6 år og Kennel Ulveblikk's hovedleder som har fullført alle løp hun har startet: 3*Gausdal Maraton, F400 i 2010, Amundsen Race 2010, F600 i 2011 og 2012, FL500 i 2011 og FL1000 2012 - alle i led. Shasa har aldri vært skadet, går godt under alle forhold og er en veldig stabil og trygg leder. Link til stamtavle og bilde as Shasa her

Far til valpene er NASSE. Nasse er 5 år og har fullført FL500 i 2011 og FL1000 2012, samt to F600 og to GM. Han er veldig arbeidssom, rå og dønn ærlig. Fullfører alltid. Går foran, men brukes mest lengre bak i spannet på løp da han er veldig sterk og kraftfull. Link stamtavle og bilde av Nasse her

Vi har også kjøpt "konebil" denne sommeren: En Toyota HiAce 2009 modell med plass til begge ungene, 4-8 hunder og slede.


Ivar, Mari og siberian husky tispa Stella kom på besøk fra Oslo. Stella sjarmerte oss alle i senk! Her er de ute på tur sammen med tre av våre hunder her på Håkøya:


Stella går sammen med Tessa bak i spannet på dette bildet. Oppdrettere av Stella er Sissel Breimo og Ole-John Johansen i Mo i Rana. Stella sin mor kommer fra Kennel Snørokk.


Nydelige Stella Polaris

Og fra Kristiansand kom Rune sin storesøster Anne og onkelbarnet Peder. "Tante Anne" kjørte hund for første gang i sitt liv! Og ble virkelig bitt av basillen! Hun og familien har en av valpene fra TessaxBirk kullet: Snykovet´s Victor. Her er vi akkurat kommet hjem fra tur med vogna:





Anne som "handler"


Og her er skjønne Snykovet´s Victor med Peder og Kjell i Kristiansand nå i sommer. Foto: Anne Sundseth

Victor sin bror Varg Veum flyttet nordover i sommer. Her er han med sin nye eier Julie Westerlund:


Julie var og så på Snykovet valpene da de var små. Foto gjengitt med tillatelse av Julie Westerlund.

Den siste ferieuka var vi på hytta hele gjengen. Mye mygg. Mye regn. Til og med torden. Mye kos. Og et og annet solglimt.


På hytta vår ved Skogsfjordvatnet: Tessa, Vida, Birk og Noor er inne på kos og tørk!



Vida sin første båttur. Vi rodde over til en av holmene, ble overrasket av både regn og torden, og var våte til skinnet alle sammen før vi kom oss i land igjen!

Og vi har vært på masse flotte turer med hundene:


Vida koser seg med tørrfisk på fjellet


Hele familien på topptur.


Nydelige Noor på fjellet

Lykken er en tur med hundene, her fra en av de første turene i august:


TUSEN TAKK TIL ELIN OG MADS som passet hunder og hus mens vi var på ferie i Sverige!!! Elin har blogget om livet som superhandler for Kennel Snykovet her



Mads og Elin tilbake fra tur med hundene. Foto: Elin Olsson.

Mads og Elin på topptur med Tessa og Vida. Foto: Elin Olsson.

Comments