Sledetur 16 februar 2013

Det gjelder og ha morgenen med seg! Frost har fått løpetid og flyttet ut til oss i går ettermiddag for å få fred fra gutta boys Thule og Loke. Det tar litt tid og finne seg til rette på et nytt sted, så vi var tidlig på ann, hun og jeg, i morgest! Klokka halv seks ville hun ut - og der ventet en meget klar Birk på selskap. Så var det foring, rydding av hundegård, og lasting av 6 hunder, slede og tauverk inn i konebilen. Litt nettshopping av nye bakliner, nakkeliner, plastkroker og eskimokroker ble det også tid til før vi suste avgårde for og treffe Raymond og Loke. Thule er for tiden sykemeldt etter en liten diskusjon med Loke, så han måtte desverre holde seg hjemme med Katarina, noe han gav høylydt utrykk for at han var høyst uenig i. 

I dag kjørte vi 6-spann med den lille tresleden vår (som er beregnet for 2-3 hunder). Det skal bli veldig godt og få nysleden nordover. Men nå er det heldigvis ikke lenge igjen, for den pakkes ferdig nå i helga og sendes mandag. 

Smilla og Lærke fikk være med sammen med storhundene første runden og neste runde var det Frost sin tur. De er fantastisk flinke disse unghundene våre. Jobber konsentrert og uten dikkedarier! Lærke er allerede en stor, sterk og arbeidsom traktor i spannet. Smilla er lett i kroppen, en prakfull atletisk hund som jobber godt og står på. Frost er kvikk både i hodet og kroppen, hun kan sikkert bli en god lederhund etterhvert. Høyre / venstre kan hun også.



Team Snykovet på tur


Snykovet´s Vida og Raymond sin Loke

Lederhundene våre: Noor og Birk


Lærke fra 7 mountains husky i Bergen og Hawk Eye Smilla av Ulveblikk


Hawk Eye Frost av Ulveblikk og Snykovet´s Vida



Smilla


Oppoverbakke

Comments