Finnmarksløpet 2013: Tana bru

Nå sitter vi på sjekkpunktet Tana bru og venter på Marius og hundene. Vi regner med de kommer inn om ikke lenge etter en lang etappe på 117 km over fjellet. FL500 kjørerne har tatt på retur til Alta via Karasjok og Jotka, så nå er det færre biler / folk / hunder og mere ro på sjekkpunkt. Vi har fått både dusjet og sovet på dette sjekkpunktet. Neste sjekkpunkt er Neiden. Dit er det 94 km. Vi har begynt og finne rytmen på handleroppgavene, og koser oss på tur.


Oversiktsbilder fra restarten tatt av Lene Thomassen Photography.


Siberian Husky musher Marius Moholdt / Kennel Ulveblikk som vi er handler for under FL1000. Kjørerne får med seg en VIP ut fra start i Alta og fram til restarten. Det flotte bildet er tatt av Lene Thomassen Photography.


Kontroll av obligatorisk utstyr i sleden på restart utenfor Alta.


På restarten. Shy og Navdi i led i spannet til Marius Moholdt.


Tre siberian husky spann deltar i FL1000 under Finnmarksløpet 2013. Her er Trond Hansen sitt spann på restarten.


Tusen takk til Arnt Jensen fra Alta som hjalp oss under start og restart. Et veldig trivelig bekjentskap. Her sammen med en av sine fem siberian huskies.


En spesielt flott hund er Varg! Her rett før start i Alta.


Johanne Sundby sin hund Beda 4 år ble tatt i Levajok. Johanne som deltar med sine siberian huskies i FL500 kjørte inn til neste sjekkpunkt Karasjok fra Levajok på meget imponerende tid med en snittfart på 13.3 km/t. Så fort kjørte hun at hun tok handlerne Terje Dietrichson og Oda Ingstad på senga.


Her kommer Marius Moholdt inn til sjekkpunkt Levajok søndag klokka 09:04


Marius gjør klar hundene før avreise fra Levajok. Her med Laffen.


Marius kjørte ut fra sjekkpunkt Levajok klokken 14:14 nå i formiddag.


Handlerne til Leif Herleiksplass: Datteren Kaia og Ragne Kristine Smuk. Vesterelva og Vidda's Husky i Varangerbotn: www.viddashusky.com


On the road again. Handlerne kjører fra sjekkpunkt til sjekkpunkt. Vår jobb er og legge best mulig til rette for kjøreren og å ta vare på hunder som blir tatt ut av spannet underveis i løpet.

Comments