Trivelig besøk på en søndag

I dag har vi hatt masse trivelig besøk. Siberian husky valpen Inari har vært her med eierne Hana Kekić og Jon Andre Dalbakk. Oppdrettet av Magrit Vevatne og Roger Risto på Bardufoss. Valpekullet ble født 26.02.13 (4 hanner og 2 tisper). Mor: (Hattavarre) Roxy, far: Tannik II av Brattalid. Inari er en skikkelig tøff og robust liten tispevalp. Nydelig er hun.

Raymond og Katarina var ute og luftet motorsykkelen, og hadde med en hel sekk med frosset selkjøtt! Gjett om det var stor stas for hundene! Og mens de var her fikk vi også ryddet bort sleden for sommeren.

Jonny og Silje var også innom med Isa, og hentet Birk som fikk være med på fjelltur i det fine været. Isa var her på besøk i går også, mens Jonny og Silje var på date i byen.

Og nå har vi akkurat fått besøk av to spreke damer som har gått på ski / syklet helt fra Lindesnes. Rita Brekken og Sanne Karlsen hadde som mål å gå Norge på langs med huskyene Nanuq og Tipp fra Lindesnes til Norges nordligste fastlandspunkt! Hundene måtte bryte sånn ca halvveis, men damene skal gjennomføre 2500 kilometer fra februar til august 2013. De skal studere i Tromsø fra høsten av og trenger bolig til seg selv og en stykk husky. Ta kontakt på min mobil 97190722 dersom dere har eller vet om ledig hybel!


To glade Siberians: Inari (13 uker gammel) og Isa. Foto: Silje

Sanne og Rita overfalles av glade hunder i hundegården



Inari hilser på Smilla og resten av gjengen






Inari

Inari, Isa og  Birk






Smilla

Birk

Sleden pakkes vekk for sommeren 

Comments