Sosial helg


Denne uka har våre nye familiemedlemmer Sanne og Nanuq flyttet inn. Nanuq er ei nydelig alaskahusky tispe, som allerede har funnet seg godt til rette her hos oss. Du kan lese mer om Nanuq på Sanne sin blogg her.


Valpene er blitt 8 uker og dette er siste helga før de flytter hjemmefra. Lørdag hadde vi hatt brunsh med gode venner og valpekos både ute og inne! Mandag skal jeg inn med valpene til vår veterinær for vaksinering, chipping / ID merking og helseattest. Torsdag reiser Barly og Birka, fredag reiser Bajas og Bella. Det kommer til å bli veldig stille her når "banden" har reist. Valpene synes det er kjempestas å få springe i bjørkeskogen. Det er perfekt skareføre med litt snø oppå, så det er lett å løpe i snøen for dem. De er veldig selvstendige og legger gjerne avgårde på egen hånd.


Marie-Anne og Arwen - drømme teamet!


Bella og Leo


Kia og Bajas. Kia jobber sammen med meg og har tatt sin mastergrad i dyrefysiologi ved UiT Norges Arktiske Universitet. Hun har tidligere også gått på Folkehøgskolen 69 grader nord og kan hundekjøring. Fredag kveld var vi ute på tur med med hundespannet - Kia, Sanne, meg og hundene -  under stjernehimmelen. Kjempeflott tur. Dette var også Nanuq sin første tur med spannet. Vi introduserer henne gradvis og forsiktig i Snykovet flokken. Denne første turen i spann gikk hun sammen med Birk, mens Noor og Smilla gikk i led. De var kjempeflinke alle sammen.

Frisk tur i 14 minus søndag formiddag: Sanne med Nanuq og Kristin med en av valpene fra Villmarkssenteret.


Nydelig valp fra Villmarkssenteret

Jonny har vært på Trondhjemsbesøk nå i helga for å hente hjem denne praktfulle karen fra Kennel Ulveblikk. Ice Breaker Amarok av Ulveblikk er en skikkelig damemagnet og luktet frisk av parfyme fra alle som hadde stjålet seg kos på flyplassen. Det ble kjærlighet ved første blikk da han kom på besøk nå i kveld! For en nydelig gutt han er! Amarok er halvbroren til Arwen - de har samme pappa (Varg).

Amarok og Hana søndag ettermiddag

Comments

Post a Comment