Lærke og Birk sine valper født 20. februar 2014

Lærke med de fire første hannhundvalpene sine

Lærke sin fødsel har gått som en drøm. Hun hadde termin i dag 20. februar, og varslet at hun ville inn sånn i ett-tida i natt. Hun lå først litt sammen med oss i senga - men etterhvert flyttet vi inn på valperommet og første valpen, Snykovet´s JON SNOW, ble født i fire-tida på morgenkvisten. Først kom det 5 flotte hannhundvalper - og til slutt 2 nydelige tispevalper - den siste litt før klokka 11 på formiddagen. Valpene varierer i vekt mellom 360 og 460 gram, og er alle friske, robuste, vitale valper med god appetitt og nydelige tegninger / farger. Lærke er en fantastisk rolig og flink mamma som tar godt vare på valpene sine, og som tar livet som småbarnsmor på strak arm. Flinke, fine Lærkemor!

Link til video av valpene en dag gamle her.

Vi vil søke om registrering av Lærke og Birk sine valper, men vi vet ikke om Norsk Kennel Klubb vil la oss registrere dette valpekullet, iom at Lærke var nesten to måneder for ung da hun ble tyvparret. Dersom valpene ikke blir registrert kan de ikke delta i utstillinger eller brukes i videre avl for å gi registrerte avkom. Vi søker derfor valpekjøpere som primært ønsker seg en flott tur / familie / brukshund, og som ikke ser det som avgjørende av hunden er registrert.

Ta gjerne kontakt om du er et aktivt friluftsmenneske og ønsker deg en renraset siberian husky som trofast og ivrig turvenn.  

Send oss en mail / skriv noen ord om deg selv til monica.a.sundset@gmail.com eller send en SMS til mobil 97 19 07 22. 

Les mer om parringen og registrering her

Snykovet´s C-kull har ikke C-navn, men er et "tema-kull" med navn fra mine helter, heltinner og dire-wolfs i "Game of Thrones" - serien, som vi har sett mye på nå mens Lærke har gått drektig. Bilder av Lærke og Birk sine valper 20. februar på ettermiddagen:

Male #1 Snykovet´s JON SNOW born 03:55 400 grams
Male #2 Snykovet´s SHAGGY DOG born 05:45 360 grams
Male #3 Snykovet´s GREY WIND born 05:55 400 grams
Male #4 Snykovet´s PODRICK born 07:00 460 grams
Male #5 Snykovet´s THYRION born 09:00 430 grams
Female #1 Snykovet´s ARYA born 10:40 440 grams
Female #2 Snykovet´s KHALEESI born 10:45 410 grams SOLD!

Comments

Post a Comment