Aktiv helg med hundene

Det er full fart i familien Sundset / Kennel Snykovet for tiden. Akkurat nå har vi 6 voksne hunder pluss Arwen, og Lærke sine 7 valper. Ja - også Birka - som er på besøk. I morgen reiser Birka hjem igjen med Cathrine og Bjørk - og så kommer Thule og Frost - som skal være hos oss mens Raymond og Jonnny er handlere for Marius Moholdt / Kennel Ulveblikk under Finnmarksløpet.

Rune har akkurat sagt ja til ny jobb i Bodø - som Kvalitets- og Forskningsdirektør i Helse Nord. Jeg og ungene og hundene blir boende i Tromsø, mens han blir pendler. Veldig godt at vi har superhandler Sanne som hjelper meg med både hunder og unger!

Denne helga har vi hatt storsjaining både inne og ute i hundegården. Rune har hakket og måket ut all isen, og vi har skiftet høy i husene. Det er et underlig vær for tiden! Vi har hatt skikkelig vårstemning i flere uker nå med måkeskrik og bar asfalt og plussgrader. En og annen forskremt krokus dukker også opp i husveggene. Det er et skummelt føre - glatt både på veier og på skaren i marka. Men ut på tur må man jo likevell. I dag har vi hatt en kjempefin dag ilag med gode venner på fastlandssida.

Birk og Noor storkoser seg med ungene på tur
Noor
Hele gjengen samlet 
Drømmeguttene mine
Birk sjarmerer alle i senk

Comments