Siberian Husky hannhundvalp ledig for salg

Shaggy Dog er nå solgt !



Snykovet Siberian Husky Kennel har en hannhundvalp (Snykovet´s Shaggy Dog) ledig for salg fra valpekullet på totalt 7 valper (5 hannhundvalper og 2 tispevalper) etter Lærke og Birk.

Se annonse på NORSK SIBERIAN HUSKY KLUBB SIN SIDE her.
Se annonse på FINN her.

Valpene ble født 20. februar, er nå nesten 5 uker gamle, og vil være leveringsklare tidligst torsdag 17. april (i påska). De vil være vaksinert og ID-chippet ved levering og registrert i NKK. Valpene behandles etter standard prosedyre mot innvolsorm, og leveres med veterinærattest. 

Dette valpekullet var ikke planlagt og er resultat av en tyvparring. Norsk Kennel Klub har besluttet at valpene skal registreres selv om Lærke var under 18 måneder (16 måneder) da hun ble tyvparret. Du kan lese mer om dette her.

Lærke
Født: 06.08.12 Regnr. og navn: NO50930/12 Berta Blåkrøll Lærke
Far: KCAL04835202 Greetrail Porthos
Mor: 12916/07 Maina
Beste utstillingsresultater: Tromsø 08.09.2013: Exc.JK 1.JKK CK 3.BTK

Lærke er en praktfull, stor (24 kg) tispe som jobber meget godt i spannet. Hun er ingen sprinter men løper / trekker jevnt og godt med smidige bevegelser og stor utholdenhet. Hun er enormt sterk. Har gått midt i spannet eller bak, og har ikke vært brukt som lederhund. Lærke vil også bli en super kløvhund iom at hun er så kraftig og sterk. Hun har tett / tykk pels, og kan slite litt med varmen på sommeren når vi er på fjellturer / turer med spannet. Nedkjøling i snø / bekker / fjellvann hjelper godt. Lærke er en meget sosial, glad, leken og trivelig hund. Søt og kosete og svært feminin, et herlig gemytt! Lærke sin stamtavle, flere bilder av Lærke, Lærke sine foreldre og slektninger finnes her.

Birk av Brattalid
Født: 11.11.10 Regnr. og navn: NO33885/11 Birk av Brattalid
Far: S40593/2007 Loufanc´s Kanuck
Mor: 17784/04 Nuna III av Brattalid
Beste utstillingsresultater: Tromsø 09.06.2012: Exc.AK 1.AKK CK CERT 1.BHK BIM

Birk er en flott, middels stor hannhund (23 kg), som jobber godt og jevnt i spannet, som regel midt i spannet, men han går også godt i led sammen med Noor. Birk har et fantastisk gemytt. Han er en enormt kjælen og sosial. En trivelig hund som sjarmerer alle i senk! Vi trener våre hunder allsidig og i spann gjennom hele året, men har ikke deltatt i løp enda med våre unge hunder. Birk deltok i Harstad Hundekjørerfestival 24 km snørekjøring på ski 16 måneder gammel, men har ikke deltatt i konkuranser utover dette. Birk sin stamtavle og ytterligere informasjon om Birk finner du her.

Vi selger valper til aktive friluftsfolk som kan gi hundene et permanent, stabilt og godt hjem med masse aktivitet / turer / trening og kos. Vi ønsker å følge hundene tett og vil gjerne selge valper til folk som bor i Nord-Norge sånn at det er lettere å holde kontakten / gjerne treffes i årene som kommer. Ta gjerne kontakt om du er et aktivt friluftsmenneske og ønsker deg en siberian husky som trofast og ivrig turvenn. Send oss en email og skriv noen ord om deg selv til monica.a.sundset@gmail.com eller ring / send SMS på mobil 97 19 07 22.


Shaggy Dog i helfigur 24 mars nesten 5 uker gammel
Shaggy Dog blandt søsknenen sine 23. mars
Shaggy Dog spiser godt



Flerer bilder av valpene kan ses her.

Comments