Lærke flytter til Aleksander og Oda



I morgen flytter Lærke til våre kjære venner Aleksander og Oda. Først "på prøve" - men om alt går bra og Lærke finner seg godt til rette i sitt nye hjem, skriver vi eieskifte og salgskontrakt på overtagelse. 

Aleksander og Oda har vært fast kennelhjelp hos oss det siste året og står øverst på "valpelista" vår. Lærke har vært mye på turer og helgeturer sammen med Aleksander og Oda, og kjenner dem begge godt. Hun har hele tiden vært Aleksander sin klare favoritt. De to har en en helt spesiell kontakt. Lærke blir helt vill av glede når Aleksander og Oda kommer på besøk! Det er ordentlig herlig å se! Jeg er helt trygg på at Lærke vil få et fantastisk liv sammen med Aleksander og Oda. 

Jeg har brukt mye tid til å gruble på dette med Lærkemor. Lærke er en stor og tung hund, og altfor sterk for meg. Hun trekker for to - og er så full av liv og glede at det ofte blir så rent for meget når hun tar løs!! Hun elsker å trekke, og hun er en ypperlig kløv og pulk hund, men hun strever veldig med å holde følge med resten av hundene i spannet. Jeg hadde håpet at dette skulle bedre seg når hun vokste seg til og kroppen "falt mer på plass" - men hun klarer rett og slett ikke og løpe så fort som de andre hundene våre og ender med å bremse hele spannet. Hun er også ofte i konflikt med de andre tispene mine, særlig med Noor og Arwen.

Det fine med denne løsningen er at Lærke fortsatt blir værende i "flokken" / "gjengen" vår - og vi får treffe henne ofte og dra på tur ilag. Jeg vet at hun vil få det veldig godt sammen med Aleksander og Oda. De er bunnsolide, fantastiske mennesker som vi setter stor, stor pris på! Og de er genuint opptatt av at Lærke skal ha det bra. Aleksander er operativ leder i Tromsø Røde Kors, og har lyst til å trene søk med Lærke. Jeg vet at hun vil bli overøst med kjærlighet og omsorg, og at hun vil få masse flotte naturopplevelser og turer med Aleksander og Oda. Hun kommer til og bli inderlig bortskjemt med indrefilet og tørrfesk, og når Oda er borte får hun garantert sove i senga!! Akkurat som Lærke liker det!! Vakre, sterke, flotte Lærke!



Oppdatering: 
1. februar 2015 signeres salgskontrakt og eierskifte av Lærke til Aleksander og Oda 
Today we sign the contract and transfer ownership of sweet, strong Lærke to dear Aleksander and Oda. Lærke has lived with Aleksander and Oda for a while now and has a great life with her new family! We are happy because we know that Lærke is happy, and we are happy that she lives in the neighbour hood and will come visit often.




Vida og Oda på tur

Lærke på tur med Aleksander

Lærke og Aleksander med lillebror


Lærke på tur med Aleksander


Oda og Birk på tur


Lærke + Aleksander = sant!

Comments