Pelskledde banditter



I går kveld fikk vi kjempekoselig besøk: Gledelig gjensyn med Hanne sine vakre pelskledde banditter. Jeg har tenkt masse på disse tre små Staffordshire Bull Terrier valpene som fikk en sånn tøff start på livet. Sist jeg så dem veide de bare 200-300 gram. De mistet desverre mamman sin like etter fødselen, og vår Noor som da selv hadde valper (7 uker gamle) fikk være "melkestasjon" noen dager.

Nå er de tre skjønne fighterne blitt 9 uker gamle, sunne, friske, flotte tispevalper. De er akkurat like gamle som vår Saija, og valpene fant raskt tonen med hverandre! Fantastisk flott å se dem alle sammen i lek ilag. Så godt det er med happy endings!

All ære til en utrolig dedikert og flink oppdretter!


Siberian husky mamma Noor med tre bittesmå nyfødte Staffordshire Bull Terrier valper på pattene. Vi måtte passe godt på - for hun bet en av de fremmede valpene da de kom på sitt første besøk - men hun aksepterte raskt at hun måtte sitte i ro og sovnet gjerne av under fôringa.


Hanne og Håvard med sin flinke Troja som adopterte og stelte de tre valpene. Hun begynte også og produsere melk, og overtok etterhvert matingen av valpene. Troja er ikke bare en flink adoptivmor, hun er også internasjonal champion og multichampion (Champion i 5 ulike land).


Ingrid-Helene var overlykkelig over å få se igjen valpene!

Comments