Utstillinger 2015


Vida, Saija og Chena oktober 2015


I fjor deltok vi for første gang på utstilling i Skjomen (Rallarutstillingen) og på Sortland (Blåbyutstillingen) med Chena og Saija, som begge er meget vakkert bygget og treffer standarden godt. I 2015 var det "frislipp" med hele 75 utstillinger for Siberians på landsbasis, 11 av disse i de tre nordligste fylkene (Hammerfest, Narvik/Skjomen, Kirkenes, Tromsø, Bodø, Sortland og Harstad). Vi deltok på 6 av disse: I Skjomen (Chena), Tromsø (Chena på NKK utstillingen og Saija på Høstutstillingen) og på Sortland (Saija). Jeg likte veldig godt utstillingene i Skjomen og på Sortland, og håper vi får anleding til å stille der igjen senere en gang. Vi var også påmeldt utstillinger i Bodø og Harstad, men av ulike årsaker ble det ikke til at vi deltok der.

Vi er veldig stolt av praktfulle Chena av Viddashusky som jeg deltok med på 3 utstillinger som junior. Hun ble stilt for dommerne Leif Ragnar Hjorth (Norway), Michael Leonard (Ireland), og Anna Albrigo (Italy) med følgende resultat:
  • 1 x Best i Rase (BIR)
  • 2 x CK 
  • 2 x Cert
Nydelige Carillo Saija deltok på 3 valpeshow og ble stilt for følgende dommere (rase og gruppedommere) Hans Van Den Berg (Holland), Harto Stockmari (Finland), Erwin Deutscher (Østerriket), Elin Normannseth (Norge) og Rony Doedijns (Nederland), med følgende resultater :
  • 3 x Best i Rase (BIR)
  • 2 x Best i Gruppen #2 (BIG2)
  • pluss en lilla hederssløyfe og god plassering blant de beste i BIS ringen på utstillingen i Tromsø

Chena av Viddashusky (14 mnd) og Carillo Saija (6 mnd) sine første sløyfer fra 2015

Comments