Drømmepåske





Det så virkelig dårlig ut her noen dager før påske - regn og mildvær hadde krympet snøen til det halve, alle sporene våre var borte og veiene var belagt med glarholke. MEN så kom det masse snø, og enda mere snø i påsken. Lykke! Påskeliljer, tulipaner, påskeegg, lammelår, krimbok, påskekrim på TV, påskegjester og sledetur!! Vi har til og med vært en liten tur i Målselv - på besøk hos kjære venner - der ungene fikk prøve seg i slalombakken. 

Helt fantastisk å kunne ta hundene ut på sledetur i marka hver dag. Vi har hatt deilige minusgrader mesteparten av påsken og til og med puddersnø et par av dagene - men i går gikk turen på våt, kram, tung snø og i plussgrader. Det ble litt varmt for våre godt pelsede småfrøkner - som måtte kjøle seg ned med snøbad underveis. Vi har mye oppoverbakker på turen vår og ikke akkurat preparerte løyper - vi har selv stått for brøytingen - så det går ikke like fort hele veien, i motbakker, på tung snø og med tung slede - men de jobber veldig godt og står på alle fire, og holder fint tempo på de slake strekkene, opptil 25 km/t. Glade fornøyde, logrende hunderumper på tur. Masse rypespor og elgspor setter også ekstra fart i spannet. Digg!

Nedenfor er det en liten videosnutt (denne gang med country musikk!) fra gårdagens sledetur. Løpeglede. Fire snerte frøkner på tur. Enjoy!





Snøbad - Chena og Vida


Vida og Chena i led - Noor og Saija bak


Godt driv på tungt føre

Og så litt påskekrim i solveggen

Comments