VOM Dogrun Tromsø 18. juni 2017 kl 16
Terminlista til VOM Dogrun`s 2017 er klar. Nytt av året er at VOM Dogrun for første gang skal arrangeres i Tromsø! Kjøregruppa i Tromsø Hundeklubb er lokal arrangør.

Løpsstart i Tromsø er 18. juni 2017 kl 16. Samme helg er det hundeutstilling i Tromsø både lørdag og søndag (NKK-utstilling). I tillegg er det midnightsun maraton. Så her kan det "slås mange fluer i ett smekk"! Tidspunkt for løpsstart for VOM Dogrun er lagt slik at man skal kunne delta på alle arrangementene dersom man ønsker dette.

VOM Dogrun er det første CANICROSS løpet i Norge der du og hunden din kan løpe sammen. Dette er et kjempeflott lavterskel tilbud der alle som liker og bevege seg med hunden sin kan delta. Om du løper, kryper eller går. Er 5 eller 100 år. Har en miniatyrhund eller en hund på størrelse med en hest. Er en supersprek eller bare passe sprek hundeier. Du bestemmer selv om du vil ta en runde (3.5 km) eller to (7 km). Dårlige knær og rusten kropp er ingen hindring. Det er fult lovlig - og faktisk helt ok - om du helst vil GÅ løya i stedet for og løpe. Og har du ikke hund kan du sikkert låne! 

Alle våre 6 Siberians skal delta med hver sin løpevenn - mens matmor jobber i arrangementskomiteen. 

Team Snykovet:
 1. Lille LYKKE deltar med vår spreke superhandler Line Ingebrigtsen
 2. Vår Serbiske prins BOLT løper sammen med matfar Rune Sundset
 3. SAIJA deltar med Tine Stokmo
 4. CHENA deltar med sin egen favoritt-hundemassør Anneli Lauknes / Optimal hund
 5. VIDA deltar med sin toppturvenninne Auli Takarautio
 6. NOOR deltar med Magnus Nikolaisen

Meld deg på du også! Løypa legges til sentrale og naturskjønne omgivelser. Alle får deltakerpremie, og det trekkes ut flotte premier blant alle som deltar. Vi vil ha minst 200 deltagere! Spre det glade budskap! Klarer vi 100 påmeldte før helga!? 

Påmelding VOM Dogrun i Tromsø 2017 gjøres på nettsiden her.
VOM Dogrun Tromsø som event på facebook her.

Vom Dog Run på facebook - klikk deg inn her
Vom og Hundemat på facebook - klikk deg inn her.

Comments

 1. Hej Monica! Vilken fin information. Jag skulle gärna springa och hoppas jag får möjlighet. Jag har sprungit Hundlöpet i Stockholm,en av de absolut bästa löpartävlingarna då alla kan vara med, trots att de inte ens springer. :) Dog Run verkar ha samma upplägg. Jag vill så gärna komma tillbaka till Tromsö också. Har bara varit där en gång men en av de absolut vackraste platserna jag varit på. Med hopp om en härlig vinter! Ylwa

  ReplyDelete
 2. Hei Ylwa! Så trivelig! Håper du får muligheten til og delta i VOM Dogrun. Også er det er jo ypperlig at man samtidig kan delta på utstillingen som går samme helg :-) Vi har plass til camping-gjester om dere trenger sted og bo! Mvh Monica

  ReplyDelete
 3. Det gikk jo veldig bra sist du var i Tromsø, Ylwa :-) http://snykovet.blogspot.no/2013/06/smilla-pa-utstilling.html

  ReplyDelete

Post a Comment