Synkronisering av løpetid?


Ingrid-Helene med lederhundene våre Lykke og Vida på turen i går

Dobbelt hurra! Vi har plutselig fått full vinter - winter wonderland - og skikkelig julestemning utenfor vinduene på Håkøya! OG endelig er det løpetid hos Kennel Snykovet. Dvs lille Lykke er først ute. Også håper vi at resten av tispene følger etter som perler på en snor! For nå har vi ventet en hel evighet på Saija - som etter kalenderen skulle hatt løpetid i august. Det er ikke uvanlig at tisper som går sammen i flokk synkroniserer løpetidene sine slik at de går på samme syklus. Hos oss har Saija og Noor løpt parallelt og Chena, Vida og Lykke ilag. Nå ser det ut til at de kanskje møtes "på midten"? Vi får se. Håper ventetiden er over og at det blir klart for parring om ikke så altfor lenge!

Parringer planlegges mellom Saija og Stark (samarbeid med Rita Winther Kramvig / Kennel Arctic Pearl) - og mellom Chena og Thule (samarbeid med Raymond Hofsøy). Vi hadde jo satset på at det skulle bli et høstkull og et nyttårskull..... men det spørs om det ikke blir samtidige kull - om alt nå klaffer - som for Noor og Vida i 2013?

Link til tidligere valpekull her hos oss.


Oppdatering november: De kom til slutt som perler på en snor - Først lille Lykke, så Saija og Noor, Chena og til slutt Vida.Flinke jenter i fint driv.

Vi håper at Saija og Chena følger Lykke og får løpetid de også nå. Det har vært en skikkelig tålmodighetstest å vente på løpetid og parring denne gang. 


Nydelig vintervær og glade hunder på tur i helga.

Comments