Hurra! Saija har fått løpetid! #itsfinallyhappening


Stark på parringsbesøk - bildet tatt 6. november av Ida-Helene Sivertsen
AD Carillo Saija har fått løpetid! Så nå blir det endelig action etter lang tids venting her hos oss i Kennel Snykovet. Les mer om Saija sin utkårede N UCH Tobake Axl Rose aka "Stark" her. Dette avlsprosjektet er i samarbeid med min kjære venninne Rita Winther Kramvig / Arctic Pearl Siberian Husky Kennel. Vi er veldig glad for at vi får bruke fine Stark i kombinasjon med vår Saija. 

I mars er det tre år siden sist vi fikk valper i Kennel Snykovet og jeg gleder meg hemningsløst til liv og røre - og deilige lyder og lukter på valperommet igjen. Og flere gleder seg med oss - som har ventet tålmodig over lang tid på dette kullet. Nå får vi satse på at parringen går greit - og at Saija tar seg. Oppdateringer følger fortløpende.

Noor har også fått løpetid - i tillegg til Lykke som begynte å løpe søndag (30. okt) - så nå er i alle fall disse på samme syklus. Så da venter vi bare på Chena og Vida som muligens også kommer nå - men det gjør ingenting om disse drøyer det pittelitt så vi slipper 2 parringer / kull samtidig.


Saija November 2017 © Ida-Helene Sivertsen Photography www.ihsphoto.comSaija April 2017 © Ida-Helene Sivertsen Photography www.ihsphoto.com

Comments