Saija sine valper 6 uker




I dag er valpene til Saija og Stark 6 uker gamle - og de veier nå mellom 3.6 og 4.1 kg. Det er tid for runde to med ormekur, og vi har hatt besøk av Kurt og Silvia og hele gjengen har vært med på en liten tur i marka.




Den førstefødte, Silvia sin fine Dun (Snykovet's Craigh nå Dun, til venstre på bildet), veier nå 4.1 kg.

Til høyre på bildet over (og på bildet under) er lille, søte, nydelige Anna (Snykovet's Abandawe) som i dag veier 3.6 kg. Anna blir Tromsøberte hos Familien Lorem. Hun kommer til å bli tøff konkurranse i showringen fremover! Anna er Ingrid-Helene sin klare favoritt blant jentene. Og vi er glad for at hun ikke skal flytte så langt av sted.





Snykovet's Lallybroch / Lally er tispevalpen som blir værende hos oss. Hun veide 3.9 kg på 6 ukersdagen sin i dag og er en skikkelig tøffing som legger ut på lange ekspedisjoner på egen hånd.



Den lyseste av tispene - skjønne Snykovet's Sassenach / Sassy veier 3.6 kg som sin søster Anna. Sassy skal bli Vesteråling og gleder seg til fart og spenning med Per-Arne, Katrine, ungene og deres siberian husky Elvira.

Vi er veldig glade, for nå er det avgjort at også den siste valpen i Saija og Stark sitt kull - Snykovet´s Jamie - blir værende i Tromsø hos gode venner av oss: Auli & Mikko.  Det betyr at vi får beholde alle gullungene i nær vennekrets og familie.



Den fine og helt spesielle prinsen til Auli og Mikko, Snykovet's Jamie, er nå 4 kg og knusbedårende! Jeg håper vi får lurt med han på et og annet show fremover. Han blir altså også værende i Tromsø og gleder seg til masse tur og morro med Auli, Mikko og deres Siberian husky Nanoq.


Sist til verden kom Willy (Snykovet's Mr. Willoughby) en nydelig vakker gutt på nå 4 kg og 6 uker. Willy stjal Kurt sitt hjerte fra første stund. Brødrene Willy og Dun er heldige for de skal få dele livet sammen med Silvia, Kurt og deres Siberian huskies på vakre Bakkejord - og gå skulder ved skulder i samme spann.

Time til vaksinering / pass, chipping, helsesjekk er bestilt til tirsdag 6. mars. Og om bare to uker, søndag 11. mars, flytter de tre første valpene hjemmefra.

Comments