Lally Best in Show - 4 valp i Skjomen


Lally kysser dommer Veli-Pekka Kumpumäki etter å ha vunnet BIR-valp på sin første utstilling! Tusen takk til Marit Ånes for et fantastisk øyeblikksbilde!"En herlig valp, meget velbygd og velbalansert, med utmerkede proporsjoner, og utsøkt attitude, meget tiltalende hode og uttrykk, utmerket topplinje, kraftfull benstamme, meget bra benlengde og brystkorg, utmerket bakstell, vakker pels av korrekt struktur, utmerkede rørelser." Hederspris, BIR, BIG-1 og BIS-4 valp

Vi var nylig på kjempekoselig jentetur til Kvalsund der Saija ble BIS-4. Og denne helga var det endelig klart for Snykovet's Lallybroch (4 mnd) sin første utstilling: #Rallarutstillingen2018 i regi av av Narvik Trekk- og Brukshundklubb i Skjomen.  Det gikk som en drøm!

Lally og Ida-Helene vant Best i Rasen (BIR) under dommer Veli-Pekka Kumpumäki (Finland), Best i Gruppen (BIG) under dommer Jos De Cuyper (Belgia),  og til slutt Best in Show (BIS) 4 under dommer Annukka Paloheimo (Finland).

Fantastisk resultat i konkurranse med ca 50 valper opp til 9 mnd. Og en veldig fin start / første show opplevelse for Lally.

Tusen takk til dommerne som satte pris på valpen vår. Og tusen takk Ida-Helene! Du er en omsorgsfull og utrolig dyktig hundetrener og handler. Det er en fryd å se deg in action sammen med Lally. Jeg gleder meg til fortsettelsen ❤ 


Lally er etter Rita Winther Kramvig sin NUCH Tobake Axl Rose og vår AD Carillo Saija. Men genetikk er ikke alt! Våre hunder spiser "Veterinary HPM" fra Virbac Norge - et supert kvalitetsfôr som gir glade hunder og praktfull pels.


Lally vinner Best i Gruppen (BIG) under dommer Jos De Cuyper. Foto: Julia Sofie Sørum Bjørklund.


Lally sine første rosetter.

Comments