Toppremien



Lørdag feiret vi 17 års bryllupsdag! Og dagen ble helt perfekt! Vi deltok i Toppremien - to fjell, Storlifjellet 990 moh og Tverrfjellet 1036 moh, og nesten 18 km tur (ifølge Endomonden min) fra Gumpedalen i Søreisa. Tett tåke og dårlig sikt men vilt, vått og vakkert! 

Kjempeartig og utforske (for oss) nytt terreng, supert arrangement med trivelige proffe arrangører, stilig konsept og virkelig deilig trim sammen med ca 300 andre turgåere og løpere i alle aldre! Vi kom ned av fjellet mørbanket og fornøyde alle tre to-fotingene (Rune, Sverre-Leander og jeg)! Heldigvis er Chena og Bolt langt sprekere enn vi!

Se videoen fra løpet / nydelig stemningsrapport fra turen i går!!! "Tålmodighet" er IKKE Chena sin sterkeste side! Hun kan altså ikke fatte og begripe hvorfor vi ikke kan begynne å gå med en gang! I stedet for å vente på startskuddet!!!



Det ble sein natt før vi kom oss hjem og i seng! Etter deilig varm middag på Finsnes og spennende prisutdeling i Sørreisa - der vi også traff Carina med Chena sitt nydelige lille tantebarn Rashka!

Toppremien på 100.000 kroner kunne man vinne dersom man hadde gått på eksakt trukket tid. Det hadde ingen! Men den som kom nærmest vinnertiden med gangtid på litt over 7 timer vant 65000! Gjett om hun ble hoppende glad! Veldig koselig og artig!

Rune og Sverre-Leander ble trukket ut og vant pannebånd og lue!



Tusen takk til Ida-Helene som "holdt fortet" hjemme og Ann Elin / Lina som hadde Ingrid-Helene på overnattingsbesøk.

I dag søndag har vi vært en liten tur på utstilling med valpen Nova og frøken Lally! Og neste helg er vi klar for kløvtest bronse med Lally til vakre Steindalsbreen - og valpeshow i Skjomen med Nova.






Comments