Stemningsrapport fra handlerkurs med Ida-Helene


Noatak sammen med Heidi og Rita. Det var hele fire Siberians på kurset. Denne praktfulle hannhunden er Saija sin lillebror. Noatak kommer fra Snøfrost Siberian Husky Kennel / Anita H Engebakken. Han er født 1. august 2015, og har samme far som Saija - Carillo Sin Pusher. Mor er N UCH Hightower's A Dream Comes True. Som dere ser av alle bildene, falt jeg pladask for han! Mer om Noa på Kennel Snøfrost sin blogg.


Her er en liten stemningsrapport fra ei flott helg på handlerkurs i Harstad med Ida-Helene Sivertsen, i regi av Canis Hundeskole Harstad (Marit Jacobsen).

Ida-Helene er en herlig instruktør med glimt i øyet, uendelig tålmodig og fantastisk proff. Hun sjarmerte oss alle i senk og fikk handling av samtlige hunder til å se superenkelt ut. Men det er det altså ikke!

Kjempeflott introduksjonsforedrag. Og to hele dager med handling. I to store innendørs haller. Mest frihandling - men også litt stacking. Og trav. I ring. I T. I åttetall. I L. Fokus på god kontakt med hunden. God støtte for hunden. Det å være lett på hånd, lede hunden gjennom milde / subtile signaler. Med kroppen - ikke utstillingsbåndet. Vi har til og med vært på "isfiske". Belønn med godbit, og snakk med hunden! Fortell en vits. Le og vær glad - så blir hunden også glad.

Nydelige folk og nydelige hunder. Og koselig middag på Egon lørdagskveld. Veldig kjekt!

Man lærer masse av å se på ulike hunder og ulike handlere i aksjon. Nå er det bare å trene videre.

Mange hadde med kamera og brukte mobilkamera flittig. Det finnes masse flere bilder og videos fra kurset i egen event-gruppe på facebook.

Tusen takk til Marit og Leif som tok så godt i mot oss, skysset meg og Chena til byen etter endt økt både lørdag og søndag - og som lot oss få låne oppstallingsplass av bur i bilen til Chena mellom øktene.
Og tusen takk til Gabi og David som har stelt så godt med Noor, Vida og Saija mens vi har vært borte. You are simply the best!En liten filmsnutt fra lørdagen: Noatak, Chena og Sansa


Søndag: Ida-Helene demonstrerer 8-tall og "T".


Ida-Helene med "demo-hund": Vakre Nalik fra Carillo Kennel.Noa sammen med eier Heidi Henriksen


Om jeg ligger slik på rygg så får jeg kanskje litt kos på magen?


Chena av Viddashusky og meg tar en runde i ringen.


Og her er Sansa. Rita Kramvik sin flotte Siberian tispe.Her snakker man trynefaktor! En knusbedårende hund!
Se så flink jeg er! Kan jeg nå få en godbit!?
Comments

  1. Takk for alle bilder av "min" Noatak, alltid moro å se igjen bilder av de som har flyttet ut. Ser ut som dere hadde et veldig fint og trivelig handlerkurs.

    ReplyDelete
  2. Hei Anita! Noatak er alldeles nydelig!! Også er det jo veldig koselig at han er lillebroren til vår Saija. Gleder meg til å følge han videre!

    ReplyDelete

Post a Comment