Frem med shampo og børst - Hundeutstilling i Tromsø 18 og 19 juni



Det ble ingen tur til Bodø nå helga som var. Chena er sykemeldt i uoverskuelig fremtid pga hofteskaden sin og trenger meg her til vi er over den værste kneika. Vi har fult fokus på og få henne bra igjen og prioriterte hjemmehelg i fred og ro. Men nå førstkommende helga, den 18 og 19 juni, er det hundeutstilling i vår hjemby Tromsø, og Saija er påmeldt begge dager. Vi er midt i vårrøytinga og hundene er ikke akkurat på topp med hensyn til pels - men sånn er det med polarhunder.

Det beste Saija vet er gjørmebad! Hun simpelthen elsker våte grøfter og myrhull. Nå må vi fram med shampoflaska og få skikk på pelsen. Jeg børster og børster og børster! Saija har mistet det meste av vinterkåpa si nå - men noe gjenstår fortsatt. Vi satser på at hun får satt i alle fall LITT ny pels før showtime om en uke.

Det er alltid spennende og se hvor mange som er påmeldt - og hvem vi skal konkurere mot i ringen. forrige uke kom deltagernummer og info på mail fra NKK. Det er flere hunder fra vårt oppdrett som deltar - så det blir stas! Vi gleder oss til å få besøk fra både Alta og Melbu den helga. Og til handlerkurs med Mats Lyngmark dagene før, 16-17 juni, i regi av Kjøregruppa i Tromsø Hundeklubb. Der er det en ledig plass igjen om flere vil delta. Påmelding til meg per email monica.a.sundset@gmail.com

Lørdag er det nasjonal utstilling i regi av Tromsø Hundeklubb. Vi skal vi i Ring 8 - klokka 12. Kun 6 Siberian huskies (+ 1 valp) er påmeldt denne dagen. Dommer er Jean-Jacques Dupas (Frankrike).

Søndag er det internasjonal NKK utstilling med mulighet for og vinne Stor-CERT. Hele 13 voksne Siberian huskies påmeldt + 2 valper. Ring 7 - klokka 11. Dommer er Carsten Birk (Danmark).

Kommer du?



Carillo Saija 13 months preparing for the dog show in Tromsø next week

Comments