En valp ledig fra Kennel Snykovet - OPPDATERING: Nome blir værende hos oss

Snykovet´s Jasper, Nome, Nahanni (blir hos oss) og Tulita

Vi har en valp ledig til turglade aktive friluftsfolk. Leveringsklare etter 16. oktober 2022. Ved interesse ta kontakt på mail. Link til annonse på FINN.

 Monica Alterskjær Sundset Kontakt: monica.a.sundset@gmail.com

En vakker hannhundvalp (Snykovet´s Nome aka Batman) er ledig i et kull på seks valper født hos Kennel Snykovet 19. august etter Nova av Viddashusky NO45468/19 og Sirius av Ulvhild NO56779/20. 

Foreldrene, Nova og Sirius, er begge godt bygget, jobber fokusert og godt i selen og har prima gemytt. Nova fullførte sist sesong Bergebyløpet 240 km (nr 12 av 16 startende) og Finnmarksløpet FL600 (nr 38 av 62 startende). Hun er også uten anmerkning / intet påvist på øyelysning og gonioskopi. Vi forventer avkom med gode bruksegenskaper og trivelig gemytt, og beholder selv 2 valper fra dette kullet.
 
Kennel Snykovet ble etablert i 2011 og driver kun et lite oppdrett. Målsetningen er å få frem godt byggede, friske hunder hunder med prima gemytt og gode bruksegenskaper. Vi liker hunder som beveger seg effektivt, med stort fokus og arbeidslyst. Siberian huskies er sosiale og trivelige arbeidshunder / trekkhunder, og egner seg godt til spreke turglade friluftsfolk og familier. 

Vi forventer at valpekjøpere setter seg grundig inn i hva som kreves for å ha en Siberian husky. Og ønsker at hundene skal få et aktivt, godt liv med masse turer, kjærlighet og omsorg. Vi ønsker å følge valpene videre i livet. 

Valper fra vårt oppdrett registreres selvsagt i Norsk Kennel Klub. De blir ID-merket før levering, og har fått ormekur og vaksiner som foreskrevet av veterinær. Valpene kommer med helseattest fra veterinær, stamtavle og kjøpskontrakt fra Norsk Kennel Klub. 


Mere informasjon om kullet finnes her.
Link til stamtavle for valpene og bilder av Nova og Sirius.
Du kan følge valpene og hundene våre på Snykovet instagram account og Ida-Helenes account.
Link til kullet på Norsk Kennel klub sin side.

Nova sammen med Nahanni og Yukon - disse to beholder vi selv.

Snykovet´s Mirabel, Tulita og Yukon



Bilder av valpene ved 4 uker - to av disse skal vi beholde selv

Snykovet´s Jasper

Snykovet´s Tulita

Snykovet´s Nome (Batman)

Snykovet´s Mirabel

Snykovet´s Nahanni - blir hos oss

Snykovet´s Yukon - blir hos oss

Comments