Fjell-kullet: 5 ukerNoen valper er helt spesielle. Rampen er en sånn valp! Ikke fordi han har så utrolig blå øyne og en verdens tøffeste "batman"-nese, men fordi han gjemte seg unna på røntgenbildene og kom plumpende ut i verden alldeles uanmeldt etter at vi trodde at fødselen var vell overstått! Og dermed var det gjort - han stjal hjertet mitt fra første stund. Men det gjorde sandelig Boja, Lille Blåmann, Tinde og Fløya også!

Fem uker senere har Fjell-valpene vokst seg store og enda vakrere. Nå veier de mellom 3.2 (Fløya) og 3.6 (Lille Blåmann) kg. De har fått ny ormekur i dag, og kloklipp. Alle valpene er nyskjerrige, kontaktsøkende, spiser godt, elsker lek og morro, er tøffe i trynet og snare å springe!

Valpene og mamma Noor stortrives som utehunder - og det skjønner jeg godt på dager som denne! I nydelig vårsol og til lyden av ærfuggelflokkene som "aoer" nede på vannet.

Fløya og Tinde har fått lekre "stå-ører" i løpet av de siste par dagene - og det kler dem godt! Guttene har fortsatt hengeører.

Vokt Dem for valpen! Jeg kan love at det gjør vondt når piraiakjeftene biter tak i stortå og legg! Stakkars Noor som fortsatt dier disse små gremlingene!

Flere bilder av Fjell-kullet finnes her.

Mamma Noor som valp, var veldig lik Rampen.


Halv/storesøster Arwen veide til sammenligning 3.7 kg da hun var 5 uker gammel. Hun er tro kopi av sin pappa Varg. Flere bilder av Arwen finnes her.

Fløya og Tinde - 5 uker gamle i dag. Foto: Ingrid-Helene Sundset.

Tre staute karer: Lille Blåmann, Boja og Rampen. Bildet ble tatt i går. Foto: Ingrid-Helene Sundset.

Nydelige Lille Blåmann 5 uker gammel i dag. Foto: Ingrid-Helene Sundset.

Tinde var den første til og få opp ørene.

Noor lider seg gjennom diingen av 5 stykk piraiaer. Det er hardt og være huskymamma. Heldigvis består nå dietten mest av fast føde: Vom og hundemat sitt valpefor og Eucanuba sitt valpefor.

Comments