Norsk Polarhundklubb sitt AKTIVITETSMERKE 2017 i GULL til Chena og Saija



Sist helg deltok vi på Dogs4All (Nordisk Vinner og Norsk Vinner utstilling) på Lillestrøm - og der var det virkelig hund for alle pengene med 13,500 påmeldte hunder og skyhøye hotellpriser!

Vi kom dessverre ikke hjem med noen titler denne gang - men sånn er det - man kan ikke vinne hver gang. Vi koste oss likevel - hele familien på tur. Det er en fryd å se hvor godt Lally og Bolt takler fly, tog, hotell og diger utstilling. Fantastisk flinke og robuste hunder! Trening gjør mester! Det er alltid deilig å treffe igjen gode hundevenner. Og vi fikk sett the Phantome of the Opera - største musikkopplevelse noensinne. Fredag kveld var jeg i tillegg en liten svipptur i Sverige sammen med min gode venninne Ingebjørg på "secret mission" med vår katt!

Også ble det faktisk både sølv, gull, bronse og diplomer til våre hunder - overrakt av leder for Norsk Polarhundklubb Jon Erik Kristiansen.

AD Carillo Saija og AD Chena av Viddashusky fikk tildelt Polarhundklubben sitt aktivitetsmerke i GULL (for 2017) og Northspring's Green Lake aka Bolt fikk aktivitetsmerke i BRONSE (for 2017).

Og vi fikk merker og diplomer for kløvtesten i Nordlenangen i høst, der Bolt fikk SØLV og AD Snykovet's Vida fikk BRONSE merket.

Vi er skikkelig kry over disse merkene!

Takk igjen til fantastiske Line Margrete Sørum som er primus motor for kløvtestene i nord. Og tusen takk til Norsk Polarhundklubb for disse flotte aktivitetene. 

Vi samler nå poeng til aktivitetsmerker for 2018. 

Norsk Polarhundklubb sitt aktivitetsmerke har til formål å fremme aktiviteter med hund hos sine medlemmer, samt få en uoffisiell oversikt over hvilke aktiviteter medlemsmassen bedriver. Alle konkurransetyper og tester er gyldige i poengsamlingen til aktivitetsmerket så lenge de er arrangert i regi av en klubb/organisasjon og følger deres retningslinjer og regelverk for gjennomføring. Det gis poeng for deltakelse i henhold til poengliste. Les mer om Norsk Polarhundklubb sitt aktivitetsmerke på klubbens nettside her.




Comments