AD Snykovet’s Vida 3/11 2011 - 2/8 2023


I dag reiser vi nordover igjen og jeg forsøker forsone meg med at Vida ikke er der mer når vi kommer hjem. Tusen takk kjære Ida-Helene og Sarah / Malangen Veterinærkontor som gav Vida en trygg, fin og verdig avslutning da hun ble akutt verre av det som viste seg og være kreft i blodkarveggen.

En æra er over. Vida har levd et langt og godt liv - og vært en stor og viktig del av familien, flokken og vennegjengen vår i nesten 12 år. Hun var én av ni valper i det første Snykovet kullet etter Tessa av Kitwanga og Birk av Brattalid. Den største av tispene i kullet og Rune sitt førstevalg. En dønn ærlig, kosete, utrolig sta, vakker - og alltid leken og glad hund - som har vært den ubestridte dronningen og sjefen i flokken. Hun har lært opp nye generasjoner med villbasser i det lille spannet vårt - og ble også mor til fire praktfulle valper. Og selv om sangstemmen har skrantet de siste årene - var hun fortsatt forsanger og kunne dra i gang en liten trudelutt når hun mente at det passet.

Vi vil aldri glemme deg vår skatt. Og er uendelig takknemlig for alle de fine turene og stundene som vi har hatt med deg. Kvil i fred kjære Vidamor!







Comments