Andreplass på PASVIK TRAIL 50 km 2024



Ida-Helene oppdaterer fra sesongens siste løp for oss i Team Snykovet ble Pasvik Trail:

Handler denne gangen var Siv Kristin Korsvik og det var fint å kunne bytte litt på å kjøre bil både opp og på vei ned - når vi først skulle kjøre så langt. 

Turen ble lang da vi kjørte 90 mil en vei (mesteparten gjennom Finland). Men det var absolutt verdt det.  Med overnatting på Hotelli Kultahippu (Ivalo) både på tur til- og på tur fra løpet var virkelig bra. Anbefales! 10/10!






En natt på Nibio Svanhovd + en natt på Airbnb i Kirkenes gjorde helga til litt hundekjørerluksus.
Løpet gikk veldig bra, vi kom inn på en 2. plass ca 13 minutter etter 1. plassen. Hundene jobba veldig bra og vi klarte å få nok en 1. merittering på trekkhundprøve for Siberian Husky.

Det vil si at Yukon og Nahanni på 20 mnd fikk sin siste nødvendige 1. trekkhundmeritteringen for å oppnå kravet til Norsk trekkhundchampion - det eneste de mangler nå er å få minimum en vg (blå sløyfe) eller bedre resultat på hundeutstilling. 

Årets mål er nådd for vår del for vintersesongen!
Løypene på PT var upåklagelige, og var veldig fint å se annet landskap enn det vi er vant med. 
Gratulerer til vinner Deborah og til 3. plass Tanya - og til juniorkjøreren Emilie som vant sin klasse!

Tusen takk for fantastiske løyper og arrangement, jeg kommer garantert tilbake hit for å kjøre løp - men håper det da blir 240 km-klassen. Pasvik Trail var magisk, men håper jeg får sett enda mer av naturen her oppe neste gang. 

Banketten var utrolig trivelig! Satt sammen med Kim Berglund og Pappan og Ole Wingren. Masse bra hundeprat hele kvelden! Veldig koselig å treffe så mange flotte hundefolk fra fjernt og nær - gledes til neste gang!

Tusen takk til sponsorer VIP DOGWEAR, Dyrefor, Sara Duodji, Up North Sami Adventures (Ira M. Bæhr), Økoråd Narvik, DogVitality, Solberg Pettersen, Orbiloc - The Safety Light, Polar Seafood Norway og Optimal Hund.

Takk til Monica & Rune, og til handler og treningshjelp til hundene gjennom sesongen Siv.

Og takk til hundene Skádja, Lala, Hilma, Nahanni, Balder, Nova & Yukon for en finfin tur i Pasviks dype skoger.

Skal bli godt å komme hjem til Chloe & Myra og få flokken samlet igjen. 




Comments