VOM dogrun Tromsø 2018


Photo: Leo Rescia 

Super evening with this amazing team completing VOM Dogrun in Tromsø today:

Torsdag 14. juni var det endelig duket for VOM dogrun i Tromsø – vårens vakreste eventyr. VOM dogrun er et sosialt løp som passer perfekt for ALLE som liker å være aktiv med sine firbente venner. Fjorårets løp i vakre Tromsdalen ble en stor suksess på tross av øsende regnvær – med 70 deltagere – de fleste lokale helter – men noen kom også reisende langtveisfra for å delta. I år var vi heldigvis heldigere med været. Litt duskregn men deilig temperatur og supre forhold på Tromsøya. Femti glade deltagere med hunder hadde møtt opp til VOM dogrun 2018 med «Start og Mål» på Charlottenlund. Løypa fulgte lysløypa rundt Prestvannet, nordover til tverrforbindelsen og tilbake (distanser: 3 km og 6 km). 

Vi i Kjøregruppa i Tromsø Hundeklubb er lokal arrangør for løpet. Takk til VOM dogrun for fantastisk flott gjennomført arrangement og alle våre gode hjelpere lokalt som bidro til at det ble en super vellykket kveld. Og ikke minst tusen takk til våre lokale sponsorer / samarbeidspartnere: Tromsø KommuneTromsø DyrebutikkHundevisAniCura Dyresykehuset Tromsø og Evidensia Tromsø Veterinærsenter.

Resultater VOM dogrun Tromsø 2018 finnes her:

Ida-Helene og Lykke 32:46 (6 km)
Alex og Saija 33:31 (6 km)
Rune og Vida 33:33 (6 km)

Lykke and Ida-Helene ran 6 km and made it to the 4th place in women class on 32 minutes and something seconds. Photo: MASundset

Vida og Rune, Saija og Alex - VOM DOGRUN TROMSØ
Foto: Per Sverre Simonsen

Comments